HOME
Contact
Projecten
Links
Nieuwbouw
Renovatie
Afbouw
Isoleren
Contact
Huis regels
Renovatie


Stoort u zich ook aan die bruine tegels op de muur van uw badkamer, of aan de gedateerde keuken?
Renovatie kan een aanzienlijk verschil bieden en daarmee uw wooncomfort verhogen. BW timmerwerken realiseert het voor een betaalbare prijs.
Door het plaatsen van een vaste trap bent u bijvoorbeeld een ongemakkelijk vlizotrap kwijt. En nieuw tegelwerk in uw keuken of badkamer geeft meteen een andere uitstraling.
Of u kiest ervoor om uw zolderruimte om te bouwen tot een extra slaapkamer, waardoor u meer ruimte creëert. Een extra voordeel is dat dit vaak ook een waardevermeerdering van uw huis oplevert.
 
Een renovatie kan ingrijpend zijn: een ruimte kan enkele dagen en in sommige gevallen een aantal weken niet benut worden. Een renovatie project word veelal uitgevoerd terwijl er mensen wonen. Dit vraagt om een duidelijke en georganiseerde aanpak zodat uw project efficiënt verloopt. BW timmerwerken neemt hierin het initiatief en zorgt ervoor dat, samen met het bouwteam en uw inbreng aan ideeën, uw renovatie project zal leiden tot een succes.
 
Bij een eerste afspraak wordt de situatie bekeken en grondig met u besproken en wordt er een realistische planning en prijsopgave gemaakt. BW timmerwerken denkt met u mee en staat garant voor een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat.
 
Wenst u meer informatie of wilt een afspraak maken, neem dan contact met ons op, samen komen we er zeker uit. 
BW timmerwerken “uw partner in renovatie”
HOMEContactProjectenLinks